CSKA bez traumētā Cauņas UEFA Čempionu līgas mačā nenotur uzvaru pār «Monaco»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neizšķirti UEFA Čempionu līgas grupu turnīra trešās kārtas spēlē otrdien cīnījās pašlaik traumētā Latvijas futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētā Krievijas čempione Maskavas CSKA, kas savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar Francijas komandu «Monaco».

Rezultātu CSKA atklāja 34.minūtē, kad izcēlās Lasina Traore no Kotdivuāras, kurš pirmais bija pie atlēkušās bumbas pēc serbu pussarga Zorana Tošiča sitiena, bet 87.minūtē izlīdzinājumu panāca portugālis Bernardu Silva, kurš iesita diezgan identiskā situācijā, jo bija pirmais pie bumbas pēc argentīnieša Guido Karriljo raidījuma.

Līdz ar to turpina skaitīties CSKA vārtsarga Igora Akinfejeva antirekords, kurš vārtus ielaidis jau 40 UEFA Čempionu līgas spēlēs pēc kārtas. Šī sērija sākās 2006.gada 21.novembrī.

Cauņa šosezon joprojām vēl nav bijis pieteikts nevienai spēlei.

Tikmēr citā E apakšgrupas Vācijas komanda Leverkūzenes «Bayer» savā laukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar Anglijas premjerlīgas vienību Totenhemas «Hotspur».

Kopvērtējumā pēc trim kārtām līdere ar pieciem punktiem ir «Monaco» komanda, tai ar četriem punktiem seko «Hotspur», bet «Bayer» un CSKA rēķinā ir attiecīgi trīs un divi punkti.

Nākamajā kārtā CSKA 2.novembrī viesosies pie «Monaco» futbolistiem.

Čempionu līgā 32 komandas ir sadalītas astoņās grupās. Pēc divu apļu spēlēm izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas divas labākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu