Valstsvienības kolektīvam cer piesaistīt Irbi un Ozoliņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes loceklis, viceprezidents Viesturs Koziols sarunā ar «Latvijas Radio» atklāja, ka ir uzrunājis Latvijas hokeja leģendu Artūru Irbi un plāno to pašu darīt ar Sandi Ozoliņu, piesaistot abus darbam valstsvienības kolektīvā.

«Man ir absolūti piedāvājumi, ko darīt šiem cilvēkiem,» Latvijas sabiedrisko mediju portālā «lsm.lv» citēts Koziols. Irbi viņš ir jau uzrunājis un gaida viņu atgriežoties no ASV, lai sēstos pie pārrunu gada.

Ozoliņš gan vēl pagaidām neesot uzrunāts.

«Mūsu valsts ir tik maza, rezervistu soliņš ir tik mazs, ka katrs cilvēks, kurš sajēdz, grib un var darīt, ir svarīgs. Katrs,» uzver Koziols.

Jau šajā nedēļā varētu kļūt zināms Latvijas izlases galvenā trenera vārds. Hokeja kuluāros izskanējis, ka valstsvienību varētu vadīt Toljati «Lada» galvenais treneris Artis Ābols vai Ņižņijnovgorodas «Torpedo» galvenā trenera Pētera Skudras asistents Ģirts Ankipāns.

LHF valde, īpaši tās loceklis Koziols, iepriekš publiski pauda, ka treneri visu vecumu izlasēm tiks izvēlēti ar domu par ilgtermiņa stratēģiju.

Pēdējais pie nacionālās hokeja komandas stūres bija pieredzējušais Haralds Vasiļjevs, kas izlasi vadīja 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Pirms tā neilgi no amata atkāpās Leonīds Beresņevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu