«Kincks» zvaigzne Rouzs tiek apsūdzēts sievietes izvarošanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas «Knicks» Deriks Rouzs tiek apsūdzēts kādas sievietes izvarošanā, ko pats basketbolists kategoriski noliedz, vēsta Ziemeļamerikas sporta gigants ESPN.

28 gadus vecais Rouzs uzskata, ka apsūdzība izvarošanā ir iepriekš rūpīgi izplānota. Liecinot viņš pastāstīja, ka, pirms iegājis guļamistabā, 30 gadus vecajai sievietei jau bijis sekss ar diviem basketbolista draugiem. Turklāt viņa esot izmantojusi vibratoru.

«Tas izskatās pēc tā, ka mani grib smagi iegāzt,» Rouzs norādījis ESPN. «Man jau uzreiz radās aizdomas, un, lūk, tās piepildījās.»

Sieviete apgalvo, ka viņa bija alkohola un iespējams, narkotisko vielu iespaidā. Iespējamā izvarošana notikusi 2013. gada Rouza savrupmāja Beverlihilsā. Tikmēr «Knicks» basketbolists norādījis, ka sievietes stāsts ir safabricēts un viņa vēlas izspiest naudu.

Rouzs nepiedalījās «Knicks» iepriekšējās divās spēlēs ar Bruklinas «Nets» un Vašingtonas «Wizards», jo viņš liecināja tiesā.

«New York Daily News‎» vēsta, ka Rouzam ir labas iespējas tiesā pierādīt savu nevainību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu