Znaroks: Krievija PK turnīram ir gatava par 70%

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Krievijas nacionālās hokeja komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc zaudējuma 2:3 (pagarinājumā) pārbaudes spēlē Kanādas izlasei atzina, ka viņa vadītā valstsvienība gaidāmajam Pasaules kausa izcīņas turnīram ir gatava par 70 procentiem. Ir lietas, kuras vēl jāuzlabo.

«Neizdevās spēle pirmajā trešdaļā. Kaut kur nervozējām, kā arī aklimatizācija lika sevi manīt. Mums šī te ir vien trešā diena,» aģentūra «R-Sport» citē Znaroku. «Otrajā trešdaļā atvērāmies un spēlējām jau daudz labāk. Pateicu pāris emocionālus vārdus, un arī paši puiši juta, ka ir jāpieliek.»

Krievijas izlasē vārtus guva uzbrucēji Artemijs Panarins un Aleksandrs Ovečkins.

«Lieliski spēlēja Bobrovskis, malacis,» savas komandas vārtsargu paslavēja Znaroks. Viņš atvairīja 46 pretinieku metienus.

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņai, Kanādas izlase līdz šim bija divreiz pārbaudes spēlēs tikusies ar ASV valstsvienību, uzvaru dalot uz pusēm. Tikmēr Krievijas komandai divos pārbaudes mačos ar Čehiju uzvara un zaudējums.

Krievija ar Kanādu Pasaules kausa apakšgrupu turnīrā netiksies.

«Kopumā Pasaules kausam esam gatavi par 70 procentiem. Ir, protams, problēmas, tajā skaitā ar metienu realizāciju. Centīsimies to uzlabot. Kas attiecas uz aizsardzību, tad tā ir pieklājīga,» norādīja Znaroks.

Krievijas izlase pirmajā spēlē PK izcīņā tiksies ar Zviedriju, kamēr Kanāda spēkosies ar Čehiju.

Pasaules kauss Toronto sāksies 17. septembrī un noslēgsies 1. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu