Rīgas «Dinamo» šovakar spēkosies pret Gagarina kausa čempioniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» šodien regulārā čempionāta spēlē viesos tiekas ar pašreizējajiem Gagarina kausa īpašniekiem Magņitogorskas «Metallurg».

Spēle sāksies plkst.17 pēc Latvijas laika, turklāt tiešraidē to varēs vērot kanālā «Viasat Sport Baltic».

Šo izbraukumu Rīgas «Dinamo» sāka otrdien, kad Ufā tika pie pirmās uzvaras šajā sezonā, pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pārspējot vietējo «Salavat Julajev».

Rīgas «Dinamo» savu sezonas otro izbraukumu noslēgs svētdien, kad gaidāms duelis pret Čeļabinskas «Traktor».

Rīgas «Dinamo» klubs jaunās sezonas KHL čempionātā bija zaudējis pirmajās trijās spēlēs, taču tagad beidzot ieguvis divus, kas Rietumu konferences kopvērtējumā ļauj ierindoties 13.vietā 14 komandu konkurencē.

Tikmēr Magņitogorskas klubs jauno sezonu iesācis diezgan pieticīgi. Ja vēl svētdien ar 4:1 tika pārspēts Habarovskas «Amur», tad pirms šī mača tika piedzīvoti četri zaudējumi pēc kārtas. Ar sešās spēlēs gūtiem septiņiem punktiem pašreizējie Gagarina kausa īpašnieki Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem tikai astoto vietu.

Savukārt pēc šīs nedēļas izbraukuma mačiem Rīgas «Dinamo» 13.septembrī aizvadīs mājas spēli pret Somijas komandu Helsinku «Jokerit», kur spēlē aizsargs Artūrs Kulda, bet pēc tam sekos izbraukuma duelis pret Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo». Turpinājumā sekos trīs mači savā laukumā.

«Dinamo» sezonas otrajā izbraukumā devusies 26 hokejistu sastāvā, starp kuriem ir astoņi spēlētāji, kuri nupat Latvijas izlases sastāvā piedalījās 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Rīgas «Dinamo» sastāvā trim izbraukuma mačiem iekļauti trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 14 uzbrucēji.

No šī sastāva iepriekšējā nedēļā Latvijas izlasē spēlēja aizsargi Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs un Ralfs Freibergs, kā arī uzbrucēji Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija un Vitālijs Pavlovs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka ceļazīmi uz 2018.gada olimpiskajām spēlēm Latvijai neizdevās izcīnīt, jo tā izšķirošajā mačā svētdien ar 2:3 piekāpās Vācijai. Pirms tam izlase bija piedalījusies četrās Olimpiādēs pēc kārtas.

Ceļā uz Krieviju devušies arī vārtsargi Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš un Antons Naumovs; aizsargi Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš, Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Ēriks Ševčenko; uzbrucēji Tims Sestito, Pjotrs Sčastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Frenks Razgals, Koltons Gilīss un Džastins Šags. Izbraukumā kopā ar komandu dažādu iemeslu dēļ nav devušies aizsargs Jēkabs Rēdlihs, kā arī uzbrucēji Filips Toluzakovs un Nikolajs Jeļisejevs.

Starpsezonu laikā Rīgas «Dinamo» nometnē ilgu laiku valdīja nosacīts klusums, jo, lai gan darbs klubā notika, par sastāva komplektāciju netika ziņots, jo kluba vadība risināja finansiālus jautājumus, meklējot atbalstītājus. Ilgu laiku tika meklēts arī jauns galvenais treneris, taču šis process nevainagojās panākumiem, tāpēc par galveno treneri jūlija beigās, kad komanda jau bija sākusi gatavošanos sezonai, tika apstiprināts Normunds Sējējs, kurš šo amatu apvieno ar ģenerālmenedžera pienākumu veikšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu