Rīgā uzsākta ledus halles «Kurbads» būvniecība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.hkkurbads.lv

Hokeja klubs «Kurbads» ir uzsācis ledus halles būvniecību Rīgā, Rumbulā, Lidlauka ielā 37. Pirmās kārtas projekta kopējais investīciju apjoms ir 3,5 miljoni eiro. Jauno ledus halli plānots nodot ekspluatācijā 2017. gada maijā. Projekta otrajā un trešajā kārtā paredzēta arī treniņu halles un viesnīcas izbūve.

Andis Pikāns, hokeja kluba «Kurbads» vadītājs: «Šeit taps mūsdienīga hokeja halle, mūsu hokeja kluba bāze. Līdz ar «Kurbads» ledus halli tiks izveidota arī sporta skola, kur profesionālu treneru vadībā gatavosim jaunos hokejistus ar mērķi – izaudzināt jauno Latvijas hokeja paaudzi.»

«Kurbads» ledus hallē plānots izbūvēt starptautiskajiem standartiem atbilstošu 58×28 metrus lielu ledus laukumu hokeja, šorttreka, kērlinga un daiļslidošanas vajadzībām, kā arī septiņas ģērbtuves, desmit žāvētavas, trenažieru zāli un kafejnīcu.

Ledus hallē plānotas 540 sēdvietas, bet kopā ar stāvvietām paredzētas 1000 skatītāju vietas. Būvniecības procesā tiks izmantotas energoefektīvas saldēšanas tehnoloģijas, kas sevi ir apliecinājušas citās ledus hallē un būtiski samazinās halles ekspluatācijas izmaksas.

Hokeja halles «Kurbads» projektu izstrādājis Vents Grietēns, arhitektu biroja SIA «Projektu birojs Grietēns&Kagainis» valdes loceklis. Līgums par būvniecības darbiem noslēgts ar celtniecības kompāniju SIA «Būvkore».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu