Netiks pagarināts «Sony Ericsson» līgums ar WTA

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Netiks pagarināts «Sony Ericsson» līgums par Pasaules Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) sponsorēšanu, kas noslēgsies pēc nākamā gada sezonas.

«Sony Ericsson» vadošās sieviešu tenisa organizācijas ģenerālsponsors ir kopš 2005.gada.Pirms tam divus gadus WTA bija izticis bez ģenerālsponsora.

2005.gadā abas puses noslēdza sešu gadu līgumu par 88 miljoniem dolāru (47,3 miljoniem latu), bet vēlāk tas tika pagarināts.

«WTA un »Sony Ericsson« sadarbība septiņu gadu laikā pacēlusi sieviešu tenisu jaunos popularitātes augstumos,» teikts WTA paziņojumā. «Tomēr »Sony Ericsson« izlēmuši, ka sadarbības astotais gads būs noslēdzošais.»

WTA jau uzsākuši jauna ģenerālsponsora meklējumus.

Kā ziņots, oktobrī Zviedrijas telekomunikāciju aprīkojuma ražotājs «Ericsson» paziņoja, ka pārdos sev piederošos 50% akciju mobilo telefonu ražošanas kopuzņēmumā «Sony Ericsson».

«Sony Ericsson» tika izveidots 2001.gadā un patlaban ir pasaulē sestais lielākas mobilo telefonu ražotājs, kas pasaulē nodarbina 7600 cilvēkus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu