Par populārākā sportista titulu sacentīsies Štrombergs, Gulbis un Samoilovs (14)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kļuvis zināms, ka "Latvijas Gada balvas sportā 2008" nominācijā "Latvijas populārākais sportists" finālbalsojumā sacentīsies olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs, Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis un pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Interneta balsojumā visvairāk (6796) balsu savāca Štrombergs. Savukārt Gulbis saņēma 5649 balsis, bet pludmales volejbolists Samoilovs - 3273 balsis.

Tomēr balsojums nebija pilnībā objektīvs, jo tajā nebija iekļauts Samoilova pārinieks Mārtiņš Pļaviņš. Kā zināms, komandu sporta veidos (īpaši tādā, kāds ir pludmales volejbols) viens nav cīnītājs, tādēļ nedaudz dīvaina ir Samoilova nominācija.

Uzvarētājs tiks noteikts "Latvijas Gada balvas sportā 2008" fināla tiešraides laikā, kad norisināsies telefonbalsojums. Ceremonija notiks sestdien, 6. decembrī, Dailes teātrī un to tiešraidē translēs LTV1 kanālā plkst. 18.30.

"Latvijas Gada balvas sportā 2008" ceremonijā 13 nominācijās tiks apbalvoti Latvijas labākie pagājušā gada sportisti, treneri, debitanti un nozīmīgākie sporta notikumi, kas nesuši Latvijas vārdu pasaulē.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu