Pārtrūkst Mančestras «United» sešu uzvaru sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pārtrūkusi titulētā Anglijas futbola kluba Mančestras «United» sešu uzvaru sērija valsts premjerlīgas mačos, jo sestdien tas izbraukumā cīnījās 1:1 (0:1) ar Birmingemas «Aston Villa» futbolistiem.

Mača rezultātu atklāja «Aston Villa» futbolisti, kuru labā 18.minūtē izcēlās beļģu uzbrucējs Kristiāns Benteke. Mančestras klubam šajā mačā piederēja teritoriālais pārsvars, taču to ilgi neizdevās realizēt. Tomēr 53.minūtē to paveica kolumbiešu uzbrucējs Radamels Falkao.

Dueļa 65.minūtē par rupju pārkāpumu pret Ešliju Jangu sarkano kartīti un noraidījumu no laukuma izpelnījās «Aston Villa» uzbrucējs Geibriels Agbonlahors, taču viena futbolista pārsvaru Mančestras «United» vārtu guvumā pārvērst nespēja.

Tikmēr pie sestās uzvaras pēc kārtas izdevies tikt otram Mančestras klubam «City», kas, pateicoties diviem Davida Silvas gūtiem vārtiem, ar 3:0 (0:0) savā laukumā pārliecinoši pārspēja Londonas «Crystal Palace».

Mančestras «City» ir pašreizējie Anglijas čempioni, bet izcīnītais panākums viņiem ļāvis kopvērtējuma tabulā nostāties līdzās Londonas «Chelsea», kas gan aizvadījuši par vienu maču mazāk.

Tikmēr četru zaudējumu sēriju Anglijas premjerlīgā pārtraukusi «Southampton», kas savā laukumā ar 3:0 (1:0) pārspēja Liverpūles «Everton». Dueļa 38.minūtē bumbu savos vārtos pamanījās raidīt talantīgais Beļģijas uzbrucējs Romels Lukaku, bet otrajā puslaikā mājinieku labā pa vārtiem guva itālis Gračiano Pellē un japānis Maja Jošida.

Pie panākuma tikusi arī veiksmīgi spēlējošā Vesthemas «United», kas sestdien savā laukumā ar 2:0 (1:0) pieveica Lesteras «City», ciešot jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma līderes godā ar 39 punktiem 16 mačos atrodas «Chelsea». Tikpat punktu ir arī Mančestras «City», kas gan aizvadījusi 17 spēles, bet tai ar 32 punktiem seko Mančestras «United». Ceturtā ar 31 punktu ir Vesthemas «United», kamēr pirmo piecinieku ar 29 punktiem noslēdz «Southampton».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu