Piektdien sākas Latvijas atklātās meistarsacīkstes hokejā sievietēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.shklaima.lv

Piektdien tiek dots starts jaunajai sieviešu hokeja sezonai. Šogad Latvijas atklātajās meistarsacīkstēs (LAMHS) kopumā piedalīsies sešas komandas, TVNET informēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Sacensībās startēs četras komandas no Latvijas – SHK "Laima", HK "Sāga 1", HK "Sāga 2" un SHK "Zemgale", kā arī Igaunijas komanda Viru "Sputnik" un Baltkrievijas vienība SHK "Panteras".

Pirmās spēles notiks jau šo piektdien un sestdien "Daugavas" ledus hallē, kur vietējās "Sāga1" uzņems SHK "Panteras". Šogad Minskas komandas sastāvā, tāpat kā pērn, spēlē arī divas Latvijas izlases hokejistes - Laila Dekmeijere-Trigubova un Ieva Pētersone.

Pārējās komandas čempionātā iesaistīsies pēc Jaunā gada. Pēdējo spēli paredzēts aizvadīt 15. martā, kad tiks noskaidrota turnīra labākā komanda.

Izvērtējot reālo komandu spēku samēru, tika nolemts, ka meistarsacīkstes notiks divās grupās – A grupā savā starpā sacentīsies SHK "Laima", HK "Sāga 1" un SHK "Panteras", kuras arī sadalīs medaļu komplektu.

Savukārt B grupā savā starpā sacentīsies HK "Sāga 2" un SHK "Zemgale" kā arī Igaunijas komanda "Sputnik", kuras sadalīs 4. līdz 6. vietu. Komandu sadalīšana divās grupās dos iespēju vairākām hokejistēm uzkrāt spēļu praksi.

"Zemgales" komandas neiekļaušana spēcīgākajā grupā ir saistīts ar to, ka komandu pametušas vairākas pērnās sezonas līderes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu