Kambalam 25 punkti Eiropas Izaicinājuma kausa spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

25 punktus Eiropas Izaicinājuma kausa pamatturnīra pēdējās kārtas spēlē otrdien guva Latvijas basketbolists Kaspars Kambala, bet viņa pārstāvētā komanda Ankaras "Turk Telekom" savā laukumā ar 76:78 piekāpās Baltkrievijas klubam "Minsk-2006", neturpinot cīņu turnīra nākamajā kārtā.

Kambala laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā guva 25 punktus (2p. 11/18, s.m. 3/6), izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

G grupas kopvērtējumā pēc sestās kārtas spēlēm "Turk Telekom" ar divām uzvarām palika pēdējā, ceturtajā, pozīcijā, neiekļūstot sacensību nākamajā kārtā.

Citā spēlē Izaicinājuma kausa otrdienas spēlē Latvijas basketbolista Edgara Jeromanova pārstāvētā Norčēpingas "Dolphins" ar rezultātu 61:106 cieta sagrāvi pret Oldenburgas "Ewe Baskets".

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 26 minūtes, kuru laikā guva 8 punktus (2p. 3/6, s.m. 2/4, 3p. 0/1).

Tāpat Jeromanovs izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, saņēma trīs personiskās piezīmes un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus.

A grupas kopvērtējumā "Ewe Baskets" tika pie sešām uzvarām sešās spēlēs un ierindojās pirmajā vietā, "Fuenlabrada" ar četrām uzvarām izcīnīja stabilu otro vietu, bet "Bermaco" un "Dolphins" vienības izcīnīja pa vienam panākumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu