Latvijas Jaunatnes basketbola līga dāvinās skolām bumbas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 20. decembrī, ar viesošanos Rēzeknes novadā, Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga (Swedbank LJBL) dāvās bumbas pirmajām septiņām skolām projekta ''Bumbas skolām'' ietvaros.

Bumbas Swedbank LJBL sadarbībā ar Swedbank un TNT dāvinās visām Latvijas vispārējās izglītības iestādēm, kuras ir pieteikušas komandas dalībai Swedbank LJBL rīkotajā čempionātā 1 pret 1.

Par projekta “Bumbas skolām” patronesi ir kļuvusi šova ''Latvijas Princese 2009'' uzvarētāja Alise Piterniece – bijusī Latvijas Nacionālo jaunatnes basketbola izlašu dalībniece, kura svētdien, 20. decembrī, plkst. 13:00 kopā ar Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgu pirmajām septiņām skolām pasniegs dāvātās bumbas.

Līdz 2009. gada 15. decembrim Čempionātam 1 pret 1 pieteikušās 65 skolas (1230 jaunieši), no kurām lielāko pārstāvniecību sastāda Latgales reģions.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu