BBL oktobra cilvēks - Miladžs no ASK!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Par SEB Baltijas Basketbola līgas oktobra mēneša labāko spēlētāju ir atzīts Rīgas ASK komandas amerikāņu leģionārs Kērtiss Miladžs.

Aptaujā, kurā piedalījās dažādu Baltijas plašsaziņas līdzekļu sporta žurnālisti, ASK aizsargs Miladžs saņēma 85 punktus, turklāt 14 reizes ieguva pirmo vietu. Miladžs tika nosaukts par labāko arī pagājušajā nedēļā, bet viņa galvenais konkurents oktobrī bija horvāts Marko Popovičs no Kauņas "Žalgira".

Ar 56 punktiem Popovičs saņēma otro augstāko novērtējumu (četras pirmās vietas), bet trešais - ventspilnieks Edijs Šenons ar 22 punktiem un divām pirmāajām vietām.

Ar 21,3 punktiem vidēji spēlē 25 gadus vecais Miladžs šobrīd ir rezultatīvākais visā Baltijas līgā, bet ASK sešās pirmajās sezonas spēlēs ir izcīnījuši sešas uzvaras un ieņem pirmo vietu B grupā.

Viņa kontā šobrīd arī BBL otrs labākais lietderības koeficients (+20,7) un spēlē pret "Panevezys" viņš sasniedza šajā sezonā absolūti labāko koeficientu +33! Pēc nospēlēta viena mēneša labākais lietderības koeficients (+21,4) ir "Žalgira" centram Tanoka Bērdam.

Miladžs vēl arī ieņem trešās vietas labāko piespēlētēju rangā (4,5 piesp. vid. sp.) un pārtvērto bumbu ziņā - 2,7 bumb. vid. sp.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu