Krievijas hokejisti nodrošina uzvaru Eirotūres otrajā posmā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Uzvaru Eirotūres hokejā otrā posma - Pirmā kanāla kausa izcīņas - otrajā mačā sestdien izcīnīja Krievijas valstsvienība, kas ar rezultātu 3:1 (2:0, 1:1, 0:0) uzvarēja Čehijas valstsvienību.

Līdz ar to pēc šī panākuma Krievijas izlase kļuva pārējām komandām neaizsniedzama un vienu kārtu pirms sacensību noslēguma nodrošināja sev uzvaru šajā posmā.

Aizvadītajā mačā uzvarētājiem vārtus guva Igors Grigorenko, Iļja Ņikuļins un Aleksandrs Radulovs, bet vienīgo precīzu metienu Čehijas komandā izpildīja Tomašs Rolineks.

Otrajā otrās kārtas spēlē sestdien Zviedrija ar rezultātu 6:1 (2:1, 2:0, 2:0) sagrāva Somijas izlasi.

Šajā spēlē Zviedrijas izlases labā vārtus guva Dāniels Brodīns, Sebastians Ēriksons, Jūakims Lindstrēms, Matīass Šēgrens, Niklass Dānielsons un Magnuss Jūhansons. Savukārt Somijas komandā vienīgos reizi precīzs bija Janne Pesonens.

Posma kopvērtējumā pēc otrās spēļu kārtas pirmajā pozīcijā ir ar sešiem punktiem Krievijas izlase, otrajā pozīcijā ar trīs punktiem ir Zviedrija, Čehija izlase ar diviem punktiem ir trešajā pozīcijā, bet Somija pagaidām tikusi pie viena punkta.

Pēdējās kārtas spēlēs svētdien Krievijas izlase spēkosies ar Somijas valstsvienību, bet Zviedrija sacentīsies ar Čehijas izlasi.

Jau vēstīts, ka šī gada pirmajā posmā - "Karjala" kausa izcīņā - triumfēja Somija.

Hokeja Eirotūrē ir četri posmi, kuros ik gadu piedalās šo četru valstu izlases, kas veidotas no labākajiem Eiropā spēlējošajiem hokejistiem.

Kā ziņots, pagājušās sezonas Eirotūres kopvērtējumā triumfēja Somijas izlase. Otrajā vietā ierindojās Krievija, trešo vietu ieņēma Čehija, bet ceturtā palika Zviedrija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu