"Barons/LMT" pret "Sakalai": bez Šķēles

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgas basketbola komandai "Barons/LMT" SEB Baltijas Basketbola līgas spēlē pret Viļņas "Sakalai" šodien slimības dēļ nevarēs palīdzēt viens no komandas līderiem - Latvijas valstsvienības aizsargs Armands Šķēle.

"Barons" un "Sakalai" pirmā sezonas tikšanās notiks šodien "Arēnā Rīga" un sāksies pulksten 18.30, taču Gundaram Vētram šoreiz nāksies iztikt bez viena no komandas līderiem Armanda Šķēles.

Jau vakar komandas pārstāvji informēja, ka Šķēlem pēc Tallinas spēlē dabūtā sitiena ir sapampis žoklis un viņa līdzdalība otrdienas spēlē ir ļoti apšaubāma.

Diemžēl apstiprinājās sliktākās ziņas un arī šorīt basketbolista veselība nav būtiski uzlabojusies, tā ka pret "Sakalai" latviešu aizsargs paliks skatītājos.

Pagaidām grūti spriest, kad otrs rezultatīvākais "Barons" komandas spēlētājs (13,4 p. vid. sp.) atgriezīsies ierindā, bet nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs 5. novembrī, kad savā laukumā uzņems Valmieras "Lāčplēša alus".

"Barons"/LMT" šobrīd A grupā ieņem trešo vietu ar divām uzvarām piecās spēlēs, un panākums pār "Sakalai" ne tikai ļautu izlīdzināt uzvaru un zaudējumu bilanci, bet arī ievērojami uzlabotu komandas izredzes pēc pirmā sacensību posma iekļūt starp sešām BBL pirmās divīzijas komandām (pa trīs labākajām no katras apakšgrupas).

"Sakalai" šobrīd ar vienu uzvaru piecās spēlēs A grupā ieņem priekšpēdējo vietu. Komandas gūto un zaudēto grozu attiecība ir -50, kas ir otra sliktākā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu