Čigānu vējš - latviešu snovborda filma! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dokumentālā filma par snovbordu un ceļojumu apkārt pasaulei - "Čigānu vējš" - pirmizrādi piedzīvos 24. novembrī Rīgas kultūras aģentūras kinoteātrī "Rīga" pulksten 12.00 un 30. novembrī Liepājā, klubā "Fontaine Palace" pulksten 22.00.

Filmas darbība norisinās gan Latvijā, gan tālākās vietās, kā Čīlē, Jaunzēlandē un Aļaskā. Visi notikumi tiek skatīti centrālā tēla - sportista, trenera, ekstrēmo sporta veidu pasākumu organizatora un viena no snovborda aizsācējiem Latvijā, Ināra Bīrmaņa acīm.

""Čigānu vējš" ir brīvības, pārmaiņu un ceļojumu vējš, kas pavada klejotājus un ir snovbordista vienīgais sabiedrotais kalnu virsotnē. "Čigānu vējš" ir licis mums vairāk nekā gadu klejot pa pasaules skaistākajām vietām sniega un jaunu apvāršņu meklējumos. Filma ir mūsu skatījums uz snovbordu, par to, ko tas var sniegt ikvienam no mums," stāsta Inārs Bīrmanis.

No 24. novembra kinoteātra "Rīga" telpās būs apskatāma arī filmas laikā tapušo fotogrāfiju izstāde. Savukārt filmas prezentācijā "Fontaine Palace" pēc seansa uzstāsies grupa "The Poise Rite" no Lielbritānijas. Atkārtots filmas "Čigānu vējš" seanss paredzēts 1. decembrī kinoteātrī "Rīga" plkst. 12.00.

Biļetes uz filmu "Čigānu vējš" varēs iegādāties Rīgas kultūras aģentūras kinoteātra "Rīga" kasē no 19. novembra, biļetes cena 1,5 Ls.

Filmu atbalsta: „X-sports”, „NOKIA”, „Ballantines”, žurnāls „Triecienspēks”, „Draugiem.lv”, „Baddog”, dizaina un drukas divīzija „Citrons”, „Map Latvia”, Rīgas kultūras aģentūra, kinoteātris „Rīga” un klubs „Fontaine Palace”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu