Grauds - labākais orientierists starp mūziķiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izmēģinot spēkus orientēšanās sacensībās Mežaparkā, šogad par uzvarētājiem kļuva Andžejs Grauds no grupas "Gain Fast", Reinis Kazāks no grupas "Z-Scars" un Oskars Mustermanis no grupas "AK69".

Mūziķu distancē, spītējot rudenīgajiem laika apstākļiem, vīriešu grupā pirmais finišēja Grauds, bet sieviešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja vienīgā drosmīgā daiļā dzimuma pārstāve Baiba Altena, grupas "AK69" menedžere.

Sacensību organizatoru distancē visātrākais jau otro gadu pēc kārtas bija Latvijas Mūzikas kanāla direktors Arnis Kursītis. Visātrāk no visiem distanci veica žurnālists Juris Vaidakovs.

Ārpus mūziķu konkurences distanci visātrāk veica komponists Kārlis Lācis, "21B" grupā ierindojoties ceturtajā vietā.

Mūziķu orientēšanās sacensības jau tradicionāli organizēja mūzikas kompānija "Platforma Music" un sporta un atpūtas apvienība "Magnēts" ar mērķi popularizēt šo sporta veidu mūziķu vidū un sagatavoties jaunajai rudens sezonai.

Orientēšanās sacensības Latvijas mūziķiem tika rīkotas jau otro gadu. Pagājušajā gadā mūziķu orientēšanās sacensības notika Priedainē un guva plašu atsaucību, piedaloties teju pussimtam mūziķu. Uz uzvarētāju pjedestāla pērn kāpa ģitārists Kaspars Zemītis un jaunā dziedātāja Elli U.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu