Masaļskis - KHL nedēļas vārtsargs (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš, Dinamo Rīga

Latvijas hokeja valstsvienības un Rīgas "Dinamo" vārtsargs Edgars Masaļskis atzīts par Kontinentālās hokeja līgas pagājušās nedēļas labāko vārtsargu. "Dinamo" slovāku uzbrucējs Marsels Hosa tikmēr izvirzījies rezultatīvāko spēlētāju trešajā vietā.

Masaļskim pagājusī nedēļa nebūt neiesākās tik veiksmīgi kā noslēdzās. Novosibirskā viņš ielaida pirmās trīs ripas spēlē ar "Sibirj" un tika nomainīts. Toties pēc tam sekoja debijas spēle savā laukumā, kurā Masaļska lieliskā meistarība palīdzēja ar 2:1 uzvarēt MVD komandu ar Latvijas valstsvienības treneri Oļegu Znaroku pie stūres.

Svētdien Masaļskis bija izcils spēlē ar tābrīža līdervienību "Atlant", atvairot visus pretinieku metienus un palīdzot "Dinamo" uzvarēt ar 2:0.

Masaļskis šajā sezonā ir sargājis vārtus visās "Dinamo" uzvarētajās spēlēs, vidēji mačā ielaižot 2,66 ripas un atvairot 78,6% no visiem metieniem.

Marsels Hosa.
Marsels Hosa. Foto: Ilmārs Znotiņš, Dinamo Rīga

Vakar viņš aizvadīja vēl vienu lielisku spēli, palīdzot rīdziniekiem ar 4:1 uzvarēt Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Šajā mačā Masaļskis uzstādīja jaunu KHL "sausās sērijas" rekordu, proti, savus vārtus nosargājot neskartus 138 minūtes un 54 sekundes.

Par nedēļas labāko aizsargu tika nosaukts zviedrs Magnuss Juhansons no "Atlant", bet labākā uzbrucēja tituls - Valērijam Hļebņikovam no Novokuzņeckas "Metallurg".

Uzbrucējs Hosa, kurš agrāk tika atzīts par nedēļas labāko KHL spēlētāju Krievijas TV skatītāju aptaujā, ar septiņiem gūtajiem vārtiem tagad ir kļuvis par līgas labāko snaiperi, bet ar desmit punktiem (7+3) dala otro - ceturto vietu rezultatīvāko spēlētāju konkurencē.

Ar 11 punktiem (5+6) līderis ir Danis Zaripovs no Magņitogorskas "Metallurg".

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu