Universiālais lauva Jurevičus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas spēlē "Liepājas lauvas" otrdien savā laukumā pārliecinoši uzvarēja Gulbenes "Bumerangs/ASK" vienību. Lauvas tiesu - 34 punktus - uzvarētāju labā guva Mareks Jurevičus.

Liepājas komandas līderim Marekam Jurevičam aizvadot izcilu spēli, liepājnieki vakar ar apaļu rezultātu 90:70 pārspēja "bumerangus" un pirmās divīzijas kopvērtējumā pakāpās uz ceturto vietu.

Jurevičus šajā spēlē demonstrēja neticamu vispusību - precīzi bija pieci no viņa septiņiem divpunktu metieniem, seši (!) no astoņiem trīspunktniekiem un seši no septiņiem sodiņiem. Un tas vēl nebija viss - viņa kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un divas pārtvertas bumbas!

Salvis Mētra uzvarētāju rindās guva astoņus punktus, izcīnīja piecas bumbas zem groziem un piecreiz rezultatīvi piespēlēja. Pa septiņiem punktiem Renāra Zeltiņa (+6 piesp.), Vaira Pusaudža, Klāva Ansona (+6 a.b.), Jāņa Graudiņa un Stīva Riča kontā (+4 bloki).

Atlēkušās bumbas: Liepāja - 35, Gulbene - 35.

Gulbenes komandā ar 21 punktu un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Gundars Rauza. Pa 14 guva Jānis Pozņaks un Toms Celmiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu