Latvijas volejbola Nacionālās un Pirmās līgas čempionāta apskats

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionāta Nacionālās un Pirmās līgas spēles turpina priecēt līdzjutējus un atbalstītājus ar spraigu cīņu katrā spēlē.

Nacionālo līgu šogad papildinājuši divi klubi, kuri iepriekšējā sezonā spēlēja ''''Schenker'''' līgā (AVK un SK Cēsis), kā arī MSĢ/Sēja, kas, ieguva iespēju startēt šajās sacensībās, izcīnot 1.vietu Amatieru līgā. Šobrīd MSĢ/Sēja, tāpat kā AVK un SK Cēsis, ir zaudējuši katrs pa vienai spēlei, tādējādi piesakot sevi kā nopietnus sāncenšus ceļā uz uzvaru sacensību pamatturnīrā.

Ar diviem zaudējumiem šobrīd turnīra tabulas otrajā vietā ir pagājušās sezonas līderi SK Limbaži un ceturtajā vietā SK RTU volejbolisti. Mazāk veiksmīga šī sezona ir Ziemeļkurzemes komandai, kas līdz šim brīdim turnīra tabulā vēl nav ieguvusi nevienu punktu.

Iesaistoties Pirmās līgas čempionātā, jaunpienācēji VK Ventspils ir paplašinājusi ne tikai šo sacensību ģeogrāfiju, bet arī pieteikuši sevi kā nopietnu konkurentu pārējām dalībkomandām. Līdz šim brīdim ventspilnieki, tāpat kā Valgundes volejbolisti, nav zaudējuši nevienā spēlē. Situācija mainīsies nedēļas nogalē, kad Kalnciemā abas komandas tiksies viena ar otru. Pagaidām VK Ventspils atrodas turnīra tabulas augšgalā, bet Valgunde – trešajā vietā.

Šobrīd turnīra tabulas otrajā vietā atrodas VK Mārupe, bet attiecīgi ceturtajā un piektajā vietā ar vienādu punktu skaitu ir SK Aizkraukle un RVS/Lāse Juniors komanda.

Salīdzinoši ar iepriekšējo sezonu, labāku startu Pirmajā līgā ir parādījusi Kuldīgas SS, kas šobrīd ierindojas sestajā vietā. Iespēja pakāpties augstāk turnīra tabulā ir RTU-UPS, VK Balvi un VK Ozolnieki, kas pagaidām atrodas septītajā, astotajā un devītajā vietā, kā arī RVS/Jauniešu izlasei, kas līdz šim brīdim nav uzvarējusi nevienā spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu