Mourinju kritizē "Chelsea" līdzjutējus (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Bijušais Anglijas futbola kluba "Chelsea" galvenais treneris Žozē Mourinju nosoda komandas līdzjutējus par nepietiekamu atbalstu, piektdien vēsta futbola portāls "goal.com".

"Visvairāk tumšādaino Londonas līdzjutēju atbalsta "Arsenal", ebreju kopiena ir Totenhemas "Hotspur" piekritēji, savukārt nabadzīgie iedzīvotāji ir par Vesthemas "United". Lai gan "Fulham" ir maza komanda, arī tai ir ļoti uzticīgi līdzjutēji," uzskaita Mourinju. "Un tikai pēc tam nāk "Chelsea" komanda, kurai Anglijā ir maz atbalstītāju. Tomēr īstie līdzjutēji ir pazīstami visā pasaulē, piemēram, Braiens Adamss, Klaudija Šīfere un Čelsija Klintone."

"Šie cilvēki, kas dzīvē daudz sasnieguši, atbalsta komandu, kurai ir visdārgākās biļetes, visdārgākie ēdieni, un tās sociālā dzīve ir daudz nozīmīgāka nekā citiem klubiem," saka Mourinju. "Viņi veido īpašu atmosfēru, jo daudzi "Chelsea" atbalstītāji apmeklē arī operu, teātri un citus pasākumus, kur nav jākliedz un kāds jāatbalsta."

"Šā iemesla dēļ "Chelsea" ir problēmas kļūt par ievērojamu klubu Anglijā," ir pārliecināts portugāļu treneris.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu