Rosbergs oficiāli apstiprina pievienošanos "Mercedes GP" (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirmās formulas (F-1) vācu pilots Niko Rosbergs pirmdien oficiāli paziņoja, ka nākamajā sezonā pārstāvēs bijušo "Brawn Grand Prix" komandu, kas turpmāk startēs ar nosaukumu "Mercedes GP".

Iepriekšējo sezonu Rosbergs aizvadīja "Williams" vienības sastāvā, taču jau pirms pēdējā posma, kas risinājās Abū Dabī, paziņoja, ka šajā komandā turpmāk nepaliks.

Rosbergs "Williams" komandā aizvadīja visu savu četrus gadus ilgo līdzšinējo F-1 pilota karjeru. Vācu braucēja līdz šim labākais sasniegums tika gūts pagājušajā gadā, kad viņš pagaidām vienīgās divas reizes stājās uz goda pjedestāla, izcīnot trešo vietu Austrālijas "Grand Prix" izcīņā un otro vietu Singapūras posmā.

"Uz Niko Rosbergu varu paļauties kā pieredzējušu braucēju," vācu izdevumam "Bild" atzina "Mercedes GP" vadītājs Ross Brons.

Aizvadītajā sezonā Rosbergs izcīnīja septīto vietu F-1 individuālajā braucēju kopvērtējumā.

Jau ziņots, ka "Brawn GP" pilots Džensons Batons aizvadītajā sezonā kļuva par pasaules čempionu, bet komanda uzvarēja Konstruktoru kausa izcīņā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu