Liepājas lauvas "kož" Ķēdaiņos (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar grūtā cīņā izcīnītu uzvaru Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa turnīru iesākusi "Liepājas lauvas" komanda, kas šodien izbraukumā uzvarēja lietuviešu klubu Ķēdaiņu "Nevežis". Turpretim ar zaudējumu jauno sezonu iesākusi Gulbenes komanda "Bumerangs/ASK".

Liepājnieki, kam izdevies saglabāt pagājušās sezonas līderus, turklāt pastiprināties vēl ar vairākiem labiem basketbolistiem, šodien viesos ar 60:58 pieveica "Nevežis". Uzvaru Latvijas komandai nodrošināja pagājušās sezonas līdera Mareka Jurēviča divpunktu metiens minūti un 13 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām.

Jurevičs visā spēlē guva septiņus punktus, bet ar 15 rezultatīvākais kurzemnieku rindās izrādījās bijušais "Valmieras" un "Ventspils" aizsargs Renārs Zeltiņš. 14 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un četras pārtvertas piespēles Klāva Ansona rēķinā, astoņus punktus uzvarai pievienoja eksbarons Jevgeņijs Kosuškins, bet, par narkotiku lietošanu diskvalificētais amerikānis Stīvs Ričs savu atgriešanos Liepājā atzīmēja ar četriem punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un diviem blokiem.

Atlēkušās bumbas: Liepāja - 38, Nevežis - 41.

Ne tik sekmīgi sezona ir sākusies Gulbenes "Bumerangs/ASK" vienībai, kas izbraukumā ar 75:84 piekāpās Kauņas "Aisčia-Atletas" komandai. Mūsu komandas rindās ar 25 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Jānis Pozņaks, Ulda Rudzīša kontā 15 punkti, astoņas bumbas zem groziem un četras rezultatīvas piespēles.

Atlēkušās bumbas: Gulbene - 41, Atletas - 44.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu