Lakers vēl neļauj bostoniešiem svinēt (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas finālsērijā šonakt izcīnījusi Losandželosas Lakers vienība, kas savā laukumā ar 103:98 pārspēja Bostonas Celtics basketbolistus, samazinot rezultātu sērijā. Tomēr sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā atrodas bostonieši.

Mača pēdējās minūtēs Kobe Braients triec bumbu grozā no augšas.
Mača pēdējās minūtēs Kobe Braients triec bumbu grozā no augšas. Foto: ESPN.com

Pirmajā ceturtdaļā Lakers samērā ātri izvirzījās vadībā ar 10:2, bet līdz tās noslēgumam bija iekrājusi jau 17 punktu pārsvaru - 39:22. Otro mača ceturtdaļu jau krietni pārliecinošāk nospēlēja bostonieši, pietuvojoties līdz trīs punktu deficītam - 52:55.

Mača trešajā ceturtdaļā pirmo reizi spēlē vadībā izvirzījās viesi (58:57), bet turpinājumā veiksmīgāki bija mājinieki, kas to noslēdza ar deviņu punktu pārsvaru Lakers - 79:70.

Tomēr pēdējā divpadsmitminūtē Celtics atkal sāka samazināt mājinieku pārsvaru un brīdī, kad līdz mača beigām bija palikušas nedaudz vairāk kā četrarpus minūtes, rezultāts bija neizšķirts 90:90. Tomēr Losandželosas komandai izdevās neliels atrāviens un pārliecinošāk nospēlētā mača galotne ļāva izcīnīt uzvaru ar 103:98.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 25 punktiem bija Kobe Braients, bet 20 punkti un 11 atlēkušās bumbas Lamara Odoma kontā. Savukārt Bostonas vienībā 38 punktus guva Pols Pīrss, bet ar 16 gūtiem punktiem izcēlās Rejs Alens.

Šobrīd sērijā līdz četrām uzvarām Celtics joprojām atrodas vadībā ar 3-2. Nākamā un, iespējams, pēdējā spēle tiks aizvadīta 17. jūnijā, taču, ja Lakers izcīna uzvaru, tad NBA čempions noskaidrosies septītajā mačā, kas notiks 19. jūnijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu