Visockim neizdodas aizstāvēt ''Mr. Universe'' titulu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas bodibildinga sportists Aivars Visockis ieguvis otro vietu prestižajās ''Mr. Universe'' sacensībās kategorijā Masters 50+, TVNET informē sportista pārstāvji.

Pagājušajās nedēļas nogalē sacensībās Anglijā Latviju ''X-POWER.LV'' komandas sastāvā pārstāvēja trīs sportisti - Aivars Visockis kategorijā Masters 50+, Hermanis Plisko – kategorijā Mens Class 2 un Normunds Jurāns kategorijā Masters 40+.

Visockim šogad neizdevās aizstāvēt pagājušajā gadā izcīnīto ''Mr. Universe'' titulu. Ar dalītu tiesnešu lēmumu un vairākkārtēju sportistu salīdzināšanu Visockis izcīnīja 2. vietu, piekāpjoties Hugh Ross, sportistam no ASV, kurš pērn ieņēma trešo vietu.

''Vairāki sportisti pēc fināla nāca klāt un teica, ka esot bijis labāks par amerikāni, pats uzskatu, ka biju proporcionālāks un sausāks par konkurentu, līdz ar ko sajūtas par izcīnīto otro vietu ir dalītas,'' sacīja vistitulētākais Latvijas bodibildinga sportists.

Plisko un Jurāns bija sagatavojušies visaugstākajā līmenī, tomēr blīvā konkurence vīriešu TOP kategorijās liedza viņiem iespēju piedalīties finālā.

Visi trīs Latvijas sportisti šosestdien piedalīsies ''Latvian Open Bodybuilding CUP 2010'', kas norisināsies 6. novembrī naktskluba ''Studio 69'' telpās Rīgā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu