Visockis centīsies aizstāvēt ''Mr. Universe'' titulu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Gasjūns

Latvijas bodibildinga sportists Aivars Visockis sestdien piedalīsies prestižajās ''Mr. Universe'' sacensībās kategorijā Masters 50+, cenšoties aizstāvēt pagājušajā gadā izcīnīto titulu.

Pagājušajā gadā Visockis izcīnīja līdz šim lielāko sasniegumu Latvijas bodibildinga vēsturē, kļūstot par ''Mr. Universe'' uzvarētāju kategorijā 50+.

Sacensībās sestdien sāksies plkst. 21 pēc Latvijas laika. Līdz šim kategorijā Masters 50+, kurā startē Visockis, neviens sportists divus gadus pēc kārtas nav uzvarējis, kas intrigu tikai palielina.

''Ir jābūt ārprātīgā formā, lai tiesneši iedotu titulu otro reizi pēc kārtas,'' saka Visockis.

Šogad sacensības Anglijā būs īpaši nozīmīgas, jo šis būs 60 gadu jubilejas turnīrs, uz kuru ieradīsies visi ''Mr. Universe'' titula ieguvēji, tostarp tādas pasaules zvaigznes kā Arnolds Švarcenegers, Frenks Zeins.

Dalībnieku skaits solās būt īpaši liels, jau šobrīd zināms, ka Brazīliju pārstāvēs 17 sportisti, bet Krieviju 10 sportisti.

Latviju Sautportā šogad pārstāvēs ''X-POWER.LV'' komanda trīs sportistu sastāvā: Aivars Visockis, Hermanis Plisko un Normunds Jurāns.

Sacensību tiesnešu kolēģijā piedalīsies federācijas NABBA Latvija prezidents Māris Šveiduks.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu