Jēkabsonei-Žogotai seši punkti; "Sparta&K" ar zaudējumu sāk Eirolīgas sezonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota trešdien guva sešus punktus jaunās sezonas FIBA Eirolīgas turnīra pirmajā spēlē, tomēr viņas pārstāvētā Maskavas apgabala "Sparta&K" komanda C apakšgrupas mačā izbraukumā ar rezultātu 79:81 zaudēja Lietuvas čempionvienībai Kauņas "Vici Aistes".

Latviete laukumā pavadīja 20 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā realizēja divus no sešiem trīspunktu metieniem, taču garām grozam raidīja visus trīs izmestos divpunktu metienus. Tāpat Jēkabsone-Žogota izcīnīja divas atlēkušās bumbas un pieļāva trīs kļūdas.

Šajā mačā "Sparta&K" komandā rezultatīvākā ar 22 gūtajiem punktiem bija Epifānija Princa, bet 15 punktus guva Irina Osipova. Savukārt uzvarētājām 26 punktus guva Aušra Bimbaite.

Tikmēr uzvaru izcīnīja latvieša Gundara Vētras trenētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK, kas B apakšgrupas pirmās kārtas mačā izbraukumā ar rezultātu 87:73 pieveica Horvātijas vienību "Gospič".

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 17 punktiem bija francūziete Sandrīna Grudā, kura izcīnīja arī astoņas atlēkušās bumbas, bet 14 punktus guva Beļģijas izlases līdere Anna Voutersa. Savukārt "Gospič" rindās ar 20 punktiem izcēlās Maurita Rīda.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā FIBA Eirolīgas turnīra finālā "Sparta&K" ar 87:80 pieveica Spānijas spēcīgāko klubu Valensijas "Ros Casares", ceturto reizi pēc kārtas triumfējot šajā turnīrā.

Jau vēstīts, ka šomēnes "Sparta&K" komanda uzvarēja FIBA Superkausa spēlē, ar 70:61 pieveicot Grieķijas vienību "Sony Athinaikos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu