Getafe atsakās no Verpakovska (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Spānijas pirmās divīzijas futbola klubs "Getafe" tomēr negrasās savā īpašumā iegūt Latvijas valstsvienības uzbrucēju Māri Verpakovski, kuru pagājušās sezonas otrajā pusē spāņu klubs īrēja no Kijevas "Dinamo".

1. jūlijā beidzas Kijevas "Dinamo" un Madrides kluba vienošanās, kas no pagājušā gada decembra ļāva Verpakovskim pārstāvēt "Getafe" vienību. Pirmdien "Getafe" pārstāvji izteica ieinteresētību izpirkt Verpakovska transfēru, taču tagad ir paziņojuši, ka to nedarīs.

Māris Verpakovskis.
Māris Verpakovskis. Foto: AFI

Lai iegūtu savā īpašumā Verpakovski, "Getafe" vienībai būtu jāsamaksā Kijevas "Dinamo" organizācijai viens miljons latu liela kompensācija, un šādu summu Spānijas puse uzskatīja par pārāk lielu.

"Getafe" komandā Verpakovskis sezonas otrajā pusē aizvadīja 12 spēles Spānijas meistarsacīkstēs, kurās guva vienus vārtus un palīdzēja savai komandai iekļūt Karaļa kausa izcīņas finālā, kur "Getafe" ar 0:1 atzina UEFA kausa ieguvēju "Sevilla" pārākumu.

Kijevas "Dinamo" komandas prezidents Igors Surkis intervijā kluba oficiālajā mājaslapā nedēļas sākumā izteicās, ka Verpakovskim viņš neliks šķēršļus turpināt karjeru Spānijā, taču, pēc viņa domām, latvietis varētu arī atgriezties Kijevā un kļūt par komandas līderi.

Intervijā Surkis uzsvēra, ka viņš vēlas, lai Verpakovskis atgriežas "Dinamo" rindās: "Māris pēc savas dabas ir "Dinamo" spēlētājs - viņam ir lielisks ātrums un laba bumbas pārvaldīšanas prasme."

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu