Ar Kobes svētību Lakers sasniedz finālu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās basketbola asociācijas finālā iekļuvusi Losandželosas Lakers vienība, kas šīsnakts spēlē ar 100:92 savās mājās pārspēja Sanantonio Spurs basketbolistus, sērijā uzvarot ar 4-1.

Pau Gasols efektīgi noslēdz uzbrukumu.
Pau Gasols efektīgi noslēdz uzbrukumu. Foto: ESPN.com

Lielākais uzvaras kaldinātājs Lakers rindās bija Kobe Braients, kas sameta 39 punktus, savukārt spānis Pau Gasols guva 12 punktus un izcīnīja 19 bumbas zem groziem.

Spurs sastāvā ar 23 rezultatīvākais bija francūzis Tonijs Pārkers, bet Tims Dankans atzīmējās pat ar "triple-double", gūstot 19 punktus, izcīnot 15 atlēcošās bumbas un izdarot desmit rezultatīvas piespēles.

"Mēs izgājām laukumā, spēlējām savu spēli un uzvarējām. Tas ir patīkami, bet mums jāsper vēl viens solis," domājot par finālu ESPN žurnālistiem sacīja Lamars Odoms.

Līdz finālsērijas sākumam jāgaida nedaudz mazāk par nedēļu. Losandželosas pretinieks noskaidrosies Rietumu konferences finālā, kur tiekas Bostonas Celtics un Detroitas Pistons vienības. Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 šobrīd vadībā ir bostonieši.

"Tas ir ārkārtīgi liels panākums," pēc mača citēts Kobe Braients. "Domāju, ka Rietumu konference ir ļoti grūta, taču mēs esam patīkami satraukti. Tāpēc uzskatu, ka varam pabeigt arī to sēriju."

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu