Jēkabsones-Žogotas "Sparta&K" otro reizi pēc kārtas izcīna Eiropas Superkausu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

FIBA Eiropas Superkausa mačā basketbolā sievietēm pirmdien desmit punktus guva latviete Anete Jēkabsone-Žogota, palīdzot viņas pārstāvētajam Krievijas klubam Maskavas apgabala "Sparta&K" ar rezultātu 70:61 pieveikt Grieķijas vienību "Sony Athinaikos", kuru vēl pagājušajā sezonā trenēja pašreizējais Latvijas sieviešu valstsvienības galvenais treneris Georgs Dikeulaks.

Šajā spēlē Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīja 24 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā realizēja vienīgo divpunktu metienu, divus no pieciem tālmetieniem un abus soda metienus.

Tāpat latviete izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja divas personīgās piezīmes.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 18 gūtajiem punktiem bija Noela Kvina, bet ar 15 punktiem izcēlās Ilona Korstina. Savukārt "Sony Athinaikos" labā pa 12 punktiem guva Dimitra Kalencu un Jekaterina Sotiriu.

"Spartak" komanda pagājušajā sezonā uzvarēja FIBA Eirolīgas turnīrā, bet "Sony Athinaikos" vienība Dikeulaka vadībā triumfēja FIBA kausa izcīņā.

Šajā sezonā Dikeulaks ir "Sony Athinaikos" galvenā trenera palīgs.

FIBA Eiropas Superkauss basketbolā sievietēm šogad tika izspēlēts otro reizi.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada FIBA Eiropas Superkausa mačā "Sparta&K" basketbolistes ar 92:59 sagrāva Turcijas komandu "Galatasaray".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu