Basketbola izlases spēlētāji piedalās modes šovā "Spicē" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. septembrī plkst. 18.00 tirdzniecības centrā Spice īsi pirms Eiropas čempionāta Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētāji tikās ar saviem līdzjutējiem un demonstrēja aktuālākās vīriešu apģērbu kolekcijas no tirdzniecības centra "Spice" veikaliem modes šovā ''Tagad vai nekad''.

Pasākumā fanu lielu atsaucību guva iespēja iegūt sportistu autogrāfus un nofotografēties kopā ar basketbola izlases dalībniekiem.

Modes šovā piedalījās Kristaps Valters, Jānis Blūms, Aigars Vītols, Kristaps Janičenoks, Armands Šķēle, Artūrs Štālbergs, Ernests Kalve, Uvis Helmanis, Rolands Freimanis, Kaspars Kambala un Gatis Jahovičs. Visus apmeklētājus ar muzikālu priekšnesumu izklaidēja dziedātāja Ella, bija iespēja piedalīties dažādos konkursos un laimēt vērtīgas balvas.

Latvijas basketbola izlases spēlētāji.
Latvijas basketbola izlases spēlētāji. Foto: Publicitātes foto

Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa "Spice" direktore: ''''Krīzes laikā novērojams tā saucamais lūpu krāsas efekts, kad dāmas, lai kliedētu drūmās domas un padarītu priecīgāku ikdienu, cenšas labāk izskatīties. Tomēr esmu pārliecināta, ka labs apģērbs un stilīgi aksesuāri pat visdrūmākajā dienā var uzlabot arī vīriešu garastāvokli, ļaujot sajusties īpašam un neatkārtojamam. Tāpēc vēlos teikt lielu paldies visiem mūsu basketbolistiem par uzdrīkstēšanos un aizraujošo modes skati – tas ir liels gandarījums baudīt sportistu atraktīvo sniegumu pavisam jaunā ampluā.''''

7. septembrī Polijas pilsētā Gdaņskā Latvija tiksies ar pašreizējo čempioni Krieviju, 8. septembrī tiks spēlēts ar Franciju, bet dienu vēlāk ar Vācijas valstsvienību.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu