Čempionu līgā noskaidros vēl divus ceturtdaļfinālistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Otrdien tiks aizvadītas divas UEFA Čempionu līgas atbildes spēles astotdaļfinālā, noskaidrojot vēl divas Eiropas spēcīgākā futbola klubu turnīra ceturtdaļfinālistes. Mači sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika.

Madrides «Atletico» komanda «Estadio Vicente Calderón» uzņems Eindhovenas PSV no Nīderlandes. Abu komandu pirmā savstarpējā spēle 24. februārī noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

PSV izslēgšanas spēļu turnīrā iekļuvusi pirmo reizi kopš 2006./2007. gada sezonas. Tikmēr «Atletico» ir ar krietni lielāku pieredzi izslēgšanas fāzē. Vēl 2014. gadā Spānijas komanda cīnījās prestižā turnīra finālā.

«Atletico» šobrīd ir ļoti labā kondīcijā. Djego Simeones vadītā komanda jau astoņās spēlēs pēc kārtas nav izjutusi zaudējuma rūgtumu. Pēdējā mačā Spānijas čempionātā tā ar 3:0 apspēlēja Lakorunjas «Deportivo».

Madrides vienībai savainojumu dēļ šajā mačā nevarēs palīdzēt aizsargs Stefans Savičs un pussargs Tjago.

Šo maču tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Tikmēr otrajā mačā ambiciozā Anglijas premjerlīgas vienība Mančestras «City» savā arēnā «City of Manchester Stadium» spēlēs ar Kijevas «Dinamo» no Ukrainas.

«City» ir ļoti labās pozīcijās, jo 24. februārī Kijevā izcīnīja uzvaru ar 3:1. Anglijas komandas labā vārtus guva Serhio Aguero, Davids Silva un Jaja Turē.

Pirmie astotdaļfināla mači notika 16.-17. un 23.-24. februārī, bet atbildes spēles paredzētas 8.-9. un 15.-16. martā. Ceturtdaļfināla spēles notiks 5. un 6. aprīlī, bet atbildes spēles - 12. un 13. aprīlī.

Savukārt pusfināla cīņas būs 26. un 27. aprīlī, bet atbildes spēles - 3. un 4. maijā.

Ceturtdaļfinālā jau iekļuvušas Madrides «Real» (Spānija), Parīzes «Saint-Germain» (Francija), Lisabonas «Benfica» (Portugāle) un «VfL Wolfsburg» (Vācija).

Čempionu līgas fināls risināsies 28. maijā «San Siro» stadionā Milānā. Tā būs ceturtā reize, kad Eiropas spēcīgākais klubu turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots «San Siro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu