Pele, Maradona un Klaudija Šīfere

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pasaules kausa izcīņas finālturnīra atklāšanas ceremonijā, kas 9. jūnijā notiks Minhenes stadionā, piedalīsies arī daudzas bijušās futbola zvaigznes, ieskaitot leģendāro brazīlieti Peli un argentīnieti Djego Maradonu.

Kopumā krāšņo atklāšanas ceremoniju, kas notiks pirms Pasaules kausa mača starp Vācijas un Kostarikas izlasēm, klātienē noskatīsies vairāk nekā 170 bijušie futbolisti, kas savas karjeras laikā ir izcīnījuši Pasaules kausu.

Atklāšanas ceremonijā Pele kopā ar vācu supermodeli Klaudiju Šīferi ienesīs Minhenes stadionā turnīra galveno trofeju - Pasaules kausu.

Pele
Pele Foto: EPA/AFI

Kā uzskata FIFA prezidents Zeps Blaters, visi ielūgtie spēlētāji, kas kopš 1930. gada ir izcīnījuši Pasaules kausu, radīs stadionā "īpašu atmosfēru".

Paredzams, ka Minhenes stadionā būs visi 22 Vācijas izlases spēlētāji, kuri 1974. gadā izcīnīja Pasaules kausu, un ar viņiem publika tiks īpaši iepazīstināta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu