«Mildronāta» bezmaksas reklāma. Latvijas veiksmes stāsts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Medikamentu «Mildronāts», kurā iekļauta aktīvā viela meldonijs, Pasaules Antidopinga aģentūra (WADA) iekļāvusi aizliegto vielu sarakstā, jo tā lietošana pārmērīgi lielās devās ir kaitīga veselībai, izteicās bijusī Latvijas Valsts sporta medicīnas centra (VSMC) Antidopinga nodaļas vadītāja Liene Kozlovska, kura patlaban strādā Eiropas Padomes (EP) Sporta nodaļā.

Ar jauno gadu WADA iekļāvusi Latvijā radīto un «Grindeks» ražoto meldoniju aizliegto vielu sarakstā. Pēdējo dienu laikā atklātībā nākusi informācija, ka meldonijs konstatēts vairāku Krievijas sportistu organismā, tostarp arī tenisa zvaigznei Marijai Šarapovai. Tvitera lietotāji «Mildronātu» uzskata par Latvijas labāko eksporta preci un salīdzina to ar «Nokia» veiksmes stāstu.

Biedrības «Piebalgas attīstībai» vadītājs Mārcis Ločmelis «Mildronātu» uzskata par Latvijas labāko atklājumu.

DNB bankas ekonomikas eksperts Pēteris Strautiņš «Mildronātu» salīdzina ar «Skype».

Tvitera lietotājs Edgars Drusts par veiksmīgu eksporta preci uzskata ne vien «Mildronātu», bet arī basketbolistu Kristapu Porziņģi.

Reputācijas vadības uzņēmuma SIA «Lejiņa un Šleiers» līdzīpašnieks Juris Šleiers interesējas par «Grindeks» akcijām.

Uzņēmējs un sabiedrisko attiecību eksperts Ansis Egle uzskata, ka «Grindeks» varēja situāciju izmantot sev labvēlīgi.

Ārvalstu investoru padomes Latvijā izpilddirektors Ģirts Greiškalns uztraucas, vai pašmāju politiķi cīnīsies par medikamenta reputāciju.

Valodniece Vineta Poriņa pieļauj, ka «Mildronāts» varētu kļūt par gada vārdu.

Jurists Voldemārs Burģis uzskata, ka, neskatoties uz ārvalstu ekspertu viedokli, īsti patrioti atbalsta Latvijā ražotas preces un medikamentus.

Sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Korbe cer, ka viņas «Mildronāta» lietošanas pieredze paliks bez sekām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu