Turpinās gatavošanās sacensībām Dzintara Volga (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikai viena diena atlikusi, līdz VAS Biķernieku kompleksā sporta bāze sāksies lielākie autošosejas svētki Latvijā – sacensības Dzintara Volga.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Patlaban aktīvi noris pēdējā sagatavošanās un arī dalībnieku skaits turpina palielināties. Vakar Rīgā ieradās pirmie sportisti no Vācijas, kas piedalīsies Dzintara Volgā un, spītējot mainīgajiem laika apstākļiem, steidza iepazīties ar trasi, lai varētu pilnvērtīgi cīnīties ar pašmāju sportistiem, kas katra līkuma specifiku zina no galvas. Šorīt Rīgā ieradusies arī autosportistu delegācija no Igaunijas un Krievijas,

tostarp leģendārais krievu formulu braucējs E.Lingrēns, kurš vēl 76 gadu vecumā ir apņēmības pilns stāties uz starta.

Dalībnieku pieteikumu iesniegšana vēl turpinās, un pilns sportistu saraksts būs zināms tikai sestdienas rītā, taču jau tagad startam vēsturiskajā Volga GAZ 24 klasē ir gatavi 10 sportisti. Starp Volga GAZ 24 klases braucējiem būs arī Radio 101 dīdžejs Egons Reiters, kurš pirmo reizi pie sacīkšu auto stūres sēdās tikai pirms nedēļas.

Rudens ir rudens, un nepatīkami laika apstākļi ir tā neatņemama sastāvdaļa, tomēr ikvienam, kurš vēl šaubās, vai doties brīvdienās uz Biķerniekiem, jāatceras, ka interesantāko trases vietu tuvumā atrodas tribīnes ar sēdvietām zem jumta.

Sacensības Dzintara Volga notiks svētdien un sāksies ar Volga GAZ 24 klases pirmo braucienu, kuram starts tiks dots plkst. 11:30. Sacensības ar ļoti īsiem pārtraukumiem starp braucieniem dažādās klasēs turpināsies visas dienas garumā, bet uzvarētāju apbalvošana sāksies plkst. 18:45.

Biķernieku trasi var apmeklēt arī sestdien, kad notiks parādes braucieni, sacensību svinīgā atklāšana, pēdējie brīvie treniņi un kvalifikācijas braucieni.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu