Kazeļņiks piedalīsies ''The World’s Strongest Man''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas spēkavīrs Agris Kazeļņiks no 15. līdz 22. septembrim Dienvidāfrikā piedalīsies pasaulē prestižākajās spēkavīru sacensībās ''The World’s Strongest Man'' (WSM), TVNET informē Latvijas spēka atlētu federācija.

Sacensības sāksies ar priekšsacīkstēm, kur piedalīsies 30 atlēti, kas sadalīti 5 grupās, no kurām WSM 2010 finālam kvalificēsies tikai divi labākie no katras grupas jeb 10 labākie.

Agris Kazeļņiks ielozēts ceturtajā grupā, kurā bez mūsu spēkavīra par vietu finālā cīnīsies Židrūns Savicks (Lietuva), Lorenss Šahlejs (Lielbritānija), Niks Bests (ASV), Variks Brants (Austrālija), Luiss Filips Žans (Kanāda).

Lai tiktu kādā no pirmajām divām vietām, kas kvalificēsies finālam, ceturtās grupas atlētiem jāsacenšas šādos vingrinājumos:

Milzu fermera pastaiga, kombinācija - enkura un ķēdes vilkšana + mucu kraušana, pietupieni ar svaru; Āfrikas (vairoga) nešana, Auto (svara) turēšana; Apolona ass; Kraušanas vingrinājums (skrējiens).

''Šogad ne visai paveicās, jo viena vieta jau ''rezervēta'' Židrūnam. Grupā ir vēl vairāki favorīti, taču cīnīšos, cik spēšu. Gatavojos visiem vingrinājumiem un, ja būs iespēja, kādu favorītu mēģināšu ''nokost''. Ir gan jau visādi starpgadījumi. Viesnīca ir augsta līmeņa, taču jau vienā no naktīm, kad atstāju vaļā logu, istabā pa nakti bija salīduši pērtiķi, kas noēda manus augļus un šokolādi,'' pirms sacensībām no Dienvidāfrikas ziņoja Agris Kazeļniks.

Kopā ar Kazeļņiku Dienvidāfrikā uzturēsies arī Raimonds Bergmanis.

Pirms šīm gada nozīmīgākajām sacensībām Kazeļņiks izcīnīja otro vietu Serbijas Čempionu līgas sacensībās, kur gan nestartēja daudzi spēcīgākie atlēti, taču tas ļāva atgriezties piektajā vietā Čempionu līgas 2010. gada kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu