"Dinaburg" izcīna dramatisku uzvaru Eiropas līgas kvalifikācijā (3)

LFF
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinaburg.com

Šovakar UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas pirmajā spēlē Daugavpils "Dinaburg" futbolisti daudzu savu skatītāju priekšā pārspēja Igaunijas klubu "JK Nomme Kalju" ar rezultātu 2:1 (0:0).

Rezultātu mājinieki atklāja spēles 63.minūtē, kad vārtus ar skaistu sitienu no gaisa pēc partnera piespēles guva "Dinaburg" komandas pussargs Valērijs Afanasjevs.

Kompensācijas laika otrajā minūtē "Nomme Kalju" pēc Hāvistu sitiena ar galvu panāca izlīdzinājumu, tomēr pašā mača izskaņā Vasilijs Gučašvili guva uzvaras vārtus Daugavpils kluba labā, tādējādi izraujot uzvaru savai komandai pirms atbildes spēles, kas notiks 9.jūlijā "A le Coq" stadionā Tallinā.

Šā pāra uzvarētājus (divu spēļu summā) otrajā kvalifikācijas kārtā gaida cīņa ar citu pirmās kārtas veiksminieku – Azerbaidžānas "Simurq PFC", kurā, starp citu, spēlē Latvijas futbolists Genādijs Soloņicins, vai Izraēlas "Bnei Yehuda".

FK Dinaburg - JK Nomme Kalju 2:1 (0:0)

Vārtu guvēji: V. Afanasjevs (63''), Haavistu (90''+2), V. Gučašvili (90''+3).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu