«Skonto» saņem licenci dalībai pirmajā līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas futbola Virslīga

Latvijas vistitulētākais futbola klubs «Skonto» saņēmis licenci dalībai pirmās līgas turnīrā, vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājas lapa.

LFF Klubu licencēšanas komisija ceturtdienas sēdē vienbalsīgi pieņēma lēmumu piešķirt licenci «Skonto» 2016./2017. gada sezonas pirmās līgas čempionātā.

Klubam noteikts, ka līdz katra mēneša 24. datumam jāiesniedz maksājumu dokumenti, kas apliecina «Skonto» saistību izpildi pret Valsts ieņēmumu dienestu (VID) saskaņā ar VID noteiktajiem termiņiem.

Tāpat «Skonto» noteikts par pienākumu iesniegt LFF maksājumu dokumentus, kas apliecina parādsaistību pret «Skonto» darbiniekiem (spēlētājiem) izpildi saskaņā ar noslēgtajiem vienošanās dokumentiem un tajos ietvertajiem grafikiem.

«Skonto» jau ilgstoši nomoka finansiālas problēmas.

Pirmās līgas turnīrā piedalīsies «Valmiera», Preiļu BJSS, «Smiltene», «Saldus», «Auda», «Salaspilis», «Olaine», «Ogre», «Staiceles bebri», «Alberts», «Babīte», «Tukums 2000», «Jēkabpilis»/JSC, «Rēzekne» un RTU.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu