"Lakers" NBA otrajā finālspēlē pagarinājumā pieveic "Magic"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kobe Braiants.
Kobe Braiants. Foto: AP

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas finālsērijas otrajā mačā savā laukumā guvusi pērnā gada fināliste Losandželosas „Lakers”, kas ar 101:96 pagarinājumā pieveica Orlando "Magic" komandu.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar gūtajiem 29 punktiem bija Kobe Braiants, viņam arī 8 rezultatīvas piespēles. Vēl „Lakers” rindās spānis Pau Gasols guva 24 punktus un izcīnīja 10 bumbas zem groziem, savukārt Lamars Odoms pievienoja 19 punktus.

Viesiem ar gūtiem 34 punktiem rezultatīvākais spēlētājs bija Rašāds Luiss, kurš izcīnīja arī 11 atlēkušās bumbas. Turks Hedo Turkoglu guva 22 punktus un izcīnīja 6 bumbas zem groziem, bet Dvaitam Hovardam 17 punkti un 16 atlēkušās bumbas.

Arī sērijas pirmajā mačā virsroku savā laukumā 100:75 guva Losandželosas klubs.

Kā zināms, Rietumu konferences finālsērijā “Lakers” komanda ar 4:2 pieveica Denveras "Nuggets" basketbolistus, savukārt “Magic” austrumu krastā ar tādu pašu rezultātu apspēlēja regulārās sezonas līdervienību Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu