NBA finālā pirmo uzvaru izcīna "Lakers" komanda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas finālu līdz četriem panākumiem ar pārliecinošu uzvaru sākusi pērnā gada fināliste Losandželosas „Lakers” komanda, kas 100:75 (22:24, 31:19, 29:15, 18:17) savā laukumā pieveica Orlando "Magic" basketbolistus.

Izšķirīgo pārsvaru mājinieki ieguva otrajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 12 punktu pārsvaru (31:19), bet trešajā „Lakers” vienība atrāvās vēl vairāk (82:58) un ceturtā ceturtdaļa bija vairs tikai formalitāte.

Lielisku maču uzvarētāju rindās aizvadīja komandas līderis Kobe Braiants, kurš guva 40 punktus, atdeva 8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja tikpat atlēkušo bumbu. Vēl „Lakers” labā 16 punktus guva un 8 atlēkušās bumbas izcīnīja spāņu centrs Pau Gasols. Savukārt Lamars Odoms savāca „double-double” - 11 punkti un 14 izcīnītas bumbas zem groziem.

Orlando vienībā trīs spēlētāji sasniedza divciparu skaitli rezultativitātes ziņā. Labākais ar ar 14 punktiem bija francūzis Mikaēls Pietrus, 13 punktus guva Hedo Turkoglu, bet 12 punkti un 15 atlēkušās bumbas Dvaita Hovarda kontā.

Nākamo maču abas komandas izspēlēs svētdien turpat Losandželosā.

Kā zināms, Rietumu konferences finālsērijā “Lakers” komanda ar 4:2 pieveica Denveras "Nuggets" basketbolistus, savukārt “Magic” austrumu krastā ar tādu pašu rezultātu apspēlēja regulārās sezonas līdervienību Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu