Krievijas junioru izlase PČ ceturtdaļfinālā ar mokām uzveic Dāniju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas junioru (U-20) hokeja izlase sestdien Somijas galvaspilsētā Helsinkos ar 4:3 pagarinājumā uzvarēja Dānijas vienaudžus, kas vēl pamatlaika pēdējo minūti sāka, būdami vadībā, liecina organizatoru informācija.

(Pēc Zviedrijas uzvaras precizēta 4. rindkopa.)

Par spēles varoni kļuva Vladislavs Kameņevs, kurš 44 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu 3:3 un guva uzvaras vārtus, kad pagarinājumā bija spēlētas tieši piecas minūtes. Krievi pirmie guva vārtus, taču dāņi vēlāk bija vadībā ar 2:1 un 3:2.

Priekšsacīkstēs Krievija bija uzvarējusi B grupā, bet Dānija finišēja ceturtā A grupā. Pusfinālā krievi spēlēs ar ASV (2A) un Čehijas (3B) ceturtdaļfināla mača uzvarētāju.

Otro pusfināla pāri veidos Zviedrija (1A), kas otrā ceturtdaļfināla spēlē ar 6:0 sagrāva Slovākiju (4B) un Somija (2B) vai Kanāda (3A).

Pusfināli notiks pirmdien, bet spēles par medaļām - trešdien.

Šveices juniori sestdien ar 5:1 pārspēja nesenā Latvijas valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Beļavska trenētos Baltkrievijas juniorus pirmajā spēlē par palikšanu elites divīzijā. Otrā spēle sērijā līdz divām uzvarām notiks svētdien. Jau pēc tās var kļūt zināma komanda, kura saglabās vietu elitē un kura pārcelsies uz I divīzijas A grupu un kuras vietā nākamajā PČ spēlēs Latvijas juniori. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tā notiks otrdien.

Šveice palika piektajā vietā priekšsacīkšu A grupā, bet Baltkrievija - B grupā.

Latvijas U-20 izlase decembra pirmajā pusē Vīnē (Austrija) izcīnīja uzvaru 1. divīzijas A grupā un nākamajā sezonā spēlēs augstākajā divīzijā, kur pēdējo reizi cīnījās 2013. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu