Baltkrievu hokejists konflikta dēļ ar Beļavski atsakās no pilsonības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vk.com

19 gadus vecais Baltkrievijas hokejists Vladislavs Misņikovs konflikta dēļ ar bijušo Latvijas valstsvienības galveno treneri Aleksandru Beļavski atsakās no Baltkrievijas pilsonības, vēsta «belarushockey.com».

Beļavskis šobrīd strādā par Baltkrievijas U-20 izlases un Bobruiskas «Dinamo U-20» komandas vadītāju.

«Jau no paša sākuma man ar Beļavski bijušas saspringtas attiecības,» sacīja Misņikovs. «Divu gadu laikā, kamēr viņš vada «Dinamo-Šiņņik» komandu, tiku iekļauts pieteikumā, bet spēles laikā tikai vienreiz tiku laukumā. Pēc Pāvela Perepehina kļūšanas par galveno treneri mana hokejista dzīve pilnībā mainījās. Treneris man uzticējās, un es viņam to pilnībā atdarīju, uzticību atalgojot, iepriekšējā sezonā kļūdams par komandas labāko snaiperi.»

Beļavskis vēl šogad vadīja Latvijas nacionālo komandu pasaules čempionātā Prāgā, kurā valstsvienība par mata tiesu saglabāja vietu elites divīzijā. Pēcāk viņš no amata tika atbrīvots un septembra otrajā pusē tika apstiprināts par Baltkrievijas U-20 izlases un jaunatnes valstsvienības bāzes komandas Bobruiskas «Dinamo U-20» galveno treneri.

«Līdz ar Beļavska atgriešanos viss beidzās. Es atkal nespēlēju,» sacīja Misņikovs. «Nezinu, kāpēc viņš mani neieredz, bet man jau ir vienalga.»

Iepriekšējā sezonā Misņikovs 50 spēlēs izcēlās ar 16 vārtu guvumiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

«Perepehina vadība komanda progresēja, cilvēks ar savu dvēseli cīnījās par komandu un par savu valsti, bet tagad rodas iespaids, ka Beļavskis apzināti iznīcina un dara visu iespējamo, lai komanda izlidotu no Elites pulka. Perepehina vadībā gribēju spēlēt izlases sastāvā, bet Beļavska komandā neredzu tam jēgu. Šie apstākļi ir manam atteikumam spēlēt izlasē,» pastāstīja uzbrucējs.

Baltkrievijas U-20 izlase šogad Elites divīzijā piedalīsies pasaules čempionātā Helsinkos. Tā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Čehiju, Slovākiju un Krieviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu