Kuri ir 2015. gada visapspriestākie sportisti «Facebook»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Visvairāk apspriestāko sportistu vidū 2015. gadā populārā sociālā tīkla «Facebook» trijniekā iekļuvuši cīņas sporta veidu pārstāvji, liecina interneta vietnes «yearinreview.fb.com» pētījums. Kuri ir šā gada visapspriestākie sportisti? Lasi rindās zemāk.

Sīkāka informācija par pētījuma rezultātiem gan nav sniegta. Taču tas rāda, ka visvairāk aprunātā persona ir neuzvarētais amerikāņu pusvidējā svara bokseris Floids Meivezers, kurš savas karjeras laikā uzvarēja visās 49 cīņās.

Tikmēr otrs visvairāk apspriestais sportists «Facebook» ir 38 gadus vecā Meivezera pretinieks «gadsimta boksa cīņā» filipīnietis Manijs Pakiao. Viņu savstarpējais duelis notika 2. maijā, kurā pēc punktiem (116-112, 116-112 un 118-110) pārāks bija Amerikas pārstāvis.

Pēc šīs cīņas milzu līdzjutēju vētra tika sacelta ne tikai «Facebook» vietnē, bet arī citos sociālajos tīklos.

Trešo vietu šajā sarakstā ieņem populārā amerikāņu MMA cīkstone Ronda Rouzija, kas pirms nepilna mēneša zaudēja UFC 193 titulu. Vienā no gaidītākajām šā gada sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu Melburnā (Austrālija) otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holija Holmsa.

Ceturto vietu topā ieņem viens no pasaules labākajiem futbolistiem, «Barcelona» argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi, kurš nule atkopies no savainojuma un turpina sagādāt galvassāpēs pretinieku vārtsargiem. Viņam seko Madrides «Real» futbolists portugālis Krištianu Ronaldu. Viņš šajā nedēļā kļuva par UEFA Čempionu līgas rekordistu, grupu turnīra laikā gūstot 11 vārtus.

Ronaldu «Facebook» apspriests ne tikai viņa snieguma dēļ futbola laukumā. 30 gadus vecais futbolists ir gana kolorīta personība ārpus laukuma.

Sestajā pozīcijā atrodas Amerikāņu futbola spēlētājs Toms Breidijs no Nacionālās Futbola līgas (NFL) komandas Jaunanglijas «Patriots». Viņa pārstāvētā vienība šogad kļuva par «Super Bowl» ieguvēju. Tāpat 38 gadus vecais sportists iesaistīts vairākos skandālos.

Saraksta turpinājumā ir divas basketbola superzvaigznes. Goldensteitas «Warriors» līderis Stefans Karijs ir septītais, Klīvlendas «Cavaliers» zvaigzne Lebrons Džeimss ir astotajā vietā. Karijs kopā ar «Warriors» kļuva par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu, tika nosaukts par līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Džeimss allaž izpelnījies lielu uzmanību ārpus sporta laukumiem. Viņam ir sava apģērbu līnija, turklāt pavisam nesen viņš noslēdza līgumu līdz mūža beigām ar sporta ekipējuma ražotāju «Nike».

Devīto vietu sarakstā ieņem pēdējo gadu pasaules labākā tenisiste amerikāniete Serēna Viljamsa, kura, būdama solīdā sportistes vecumā (34), aizvadīja vienu no labākajām sezonām savā karjerā. Šā gada septembrī jaunākā no māsām Viljamsām prezentēja savu jaunāko apģērbu kolekciju Ņujorkas modes nedēļā.

Noslēdzošo, 10. vietu «Facebook» topā ieņem Argentīnas futbolists Karloss Tevess.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu