Prūsis: Pēc pagājušā gada jau teicu, ka būs grūti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas bobsleja komandas galvenais treneris Sandis Prūsis pēc iepriekšējās sezonas prognozēja, ka šī viņa vadītajiem sportistiem nebūs viegla. Divniekos Oskara Melbārža pilotētais bobs divos Pasaules kausa (PK) izcīņas posmos izcīnījis divas sudraba godalgas, bet četriniekos neviens no Latvijas kvartetiem nav pakāpies augstāk par piekto vietu.

«Četriniekos ir lietas, kas mani apmierina, un lietas, kas ne tik ļoti apmierina,» sarunā ar Latvijas Radio sacīja Prūsis.

«Protams, neesmu apmierināts ne ar vienas ekipāžas rezultātu. Katrai ir savs iemesls.»

Aizvadītajos divos Pasaules kausa izcīņas posmos nevienai no Latvijas četrinieku ekipāžām nav izdevies iekļūt labāko trijniekā. Četrinieku ekipāžu sacensībās dominējuši Vācijas kvarteti.

Prūsis jau pēc iepriekšējās sezonas prognozēja, ka šī viņa vadītajai komandai nebūs viegla sezona. «Pēc pagājušā gada jau teicu, ka būs grūti. Cilvēki un paši sportisti ir pieraduši... [pie augstiem rezultātiem], bet esam citā režīmā, testējot jaunas kamanas. Tas viss ir procesā un prasa laiku. Šajā sporta veidā tā notiek.»

Divniekos Melbārdis un Dreiškens abas reizes bijuši otrie.

«Bija uzdevums visas trīs ekipāžas turēt kopvērtējuma 25 labāko skaitā, un tas šobrīd ir izdarīts ar uzviju,» norādīja Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris.

Arī nākamais PK posms risināsies Vācijas trasē - Kēnigszē. Pēc Jaunā gada sezona turpināsies Ziemeļamerikā. Prūsis iepriekš izteicās, ka pāri okeānam Latvijas komanda dosies ar divām ekipāžām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu