Bokseri Čarru sašāvušais cilvēks padevies policijai

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Galvenā aizdomās turētā persona, kas septembra sākumā kebabu ēstuvē Esenē sašāva pazīstamo Vācijas bokseri Manuelu Čarru, pirmdien padevās policijai.

Augusta otrajā pusē Čečenijā Čarrs aizvadīja cīņu ar Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi, abiem sacenšoties smagsvaru kategorijā. Latvietis Vācijas otro labāko bokseri nokautēja piektajā raundā.

Vietējie mediji iepriekš vēstīja, ka uz sportistu raidītas četras lodes, bet pēc nonākšanas slimnīcā viņam veikta operācija. Pēc aculiecinieku teiktā, uzbrucēji esot pie ēstuves piebraukuši ar automašīnu, izšāvuši uz Čarru, bet pēc tam aizbēguši no notikumu vietas.

Kā vēsta laikraksts «Bild», šāvējs policijas iecirknī ieradās ar savu advokātu.

Pagājušajā nedēļā Čarrs savā «Facebook.com» lapā ievietoja video, kurā redzams, ka bokseris ir atlabis un jau trenējas, tiesa, tobrīd sportists atradās vēl slimnīcā.

Čarrs jau iepriekš iekļuva nepatikšanās ārpus ringa. 2006.gadā bokseris kādā no Berlīnes ielām garāmgājējus apmētāja ar jēlām olām, taču pēc tam iekļuva cīņā, kurā ar nazi gandrīz sadūra otru cilvēku. Toreiz pret Čarru tika sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu, taču sportists tika atbrīvots nepietiekamu pierādījumu dēļ.

Libānā dzimušais Čarrs savas karjeras laikā profesionālajā boksā izcīnījis 28 uzvaras, no kurām 16 beigušās ar nokautu, un nu piedzīvojis četrus zaudējumus, no kuriem trīs noslēgušies ar nokautu.

Mačā pirms cīņas ar Latvijas sportistu Čarrs uzvarēja austrālieti Aleksu Līpaju, kurš pērn pretendēja uz pasaules labākā smagsvaru boksera Vladimira Kļičko čempiona jostu.

Pats Čarrs ar citu ukraini Vitāliju Kļičko cīnījās 2012.gadā, aizvadot dueli par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, taču cieta neveiksmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu