Mercedes-Benz prezentē nākamā gada DTM sacīkšu auto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Lai arī Vācijas salonautomobiļu čempionātā (DTM) šajā sezonā atlikuši veseli trīs posmi un uzvarētāju vārdi vēl nav zināmi, Mercedes-AMG DTM nodaļa jau ir sagatavojusies nākamajai sezonai un atklājusi jauno C63 DTM sacīkšu auto.

Šajā sezonā vairāk uzvaru DTM seriālā ir gūts ar Audi RS 5 DTM sacīkšu auto, taču ražotāju konkurencē Audi zīmola pārsvars nav tik nospiedošs un līdz sezonas beigām situācija vēl var mainīties (Audi - 416 punkti, Mercedes-Benz - 388 punkti, BMW - 321 punkts). Ja nu šogad neizdotos iegūt trofeju, Mercedes-AMG speciāli jau laicīgi ir sagatavojuši kaujas mašīnu nākamajam gadam. Kā izskatās jaunais 490 zirgspēku C 63 DTM, skaties galerijā.

Starp citu, Mercedes norāda, ka uz AMG C klases bāzes būvētie sacīkšu auto ir panākumiem bagātākie automobiļi DTM vēsturē, jo 159 līdzšinējās sacensībās uzvara ar Mercedes-Benz izcīnīta 85 reizes.

Var piezīmēt, ka līdz ar sacīkšu auto Mercedes-AMG nodaļa ir sagatavojusi arī īpašu ielas C 63 Coupe modifikāciju Edition 1. Tehniski šis auto neatšķiras no pārējiem C 63 AMG un ir apgādāts ar 4 litru biturbo motoru, kurš atkarībā no versijas attīsta 476 vai 510 zirgspēkus, taču vizuāli tas ir pietuvināts DTM sacīkšu mašīnai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu