Spice skrituļslidošanas maratonā pārsteigumus dalībniekiem gādās Forum Auto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

10. augusta Spice skrituļslidošanas maratonā ir īpaši padomāts par ģimenēm, kuras varēs sacensties 6 km garajā ģimenes distancē, ko atbalsta Forum Auto. Distances atbalstītājs Forum Auto ir sarūpējis vairākus īpašus un vērtīgus pārsteigumus gan ģimenes distances dalībniekiem, gan tiem, kas uz maratonu ieradīsies ar savu Peugeot automašīnu.

Forum Auto ģimenes distances dalībniekus aicina īpaši piedomāt pie sava vizuālā tēla, jo tas sniegs iespēju iegūt vērtīgu balvu. Krāšņākā un stilīgākā Forum Auto ģimenes distances dalībnieka ģimene balvā saņems Peugeot 308 SW uz nedēļas nogali ar pilnu bāku. Tāpēc aicinām ģimenes ļaut vaļu savai fantāzijai un sagādāt aizraujošus svētkus sev un citiem.

Forum Auto ģimenes distance ir paredzēta vecākiem ar bērniem. Šajā distancē dalībnieki nesacentīsies par vietām, bet kopīgi izbaudīs sportisku un dzīvespriecīgu dienu. Forum Auto 6 km ģimenes distances dalībniekiem būs iespēja iegūt īpašas balvas no t/c Spice veikaliem. Tiem dalībniekiem, kas būs īpaši piedomājuši pie sava vizuālā izskata, tiks piešķirtas balvas tādās nominācijās kā stilīgākais matu sakārtojums, enerģiskākais skrituļslidotājs, košākais krekls, raibākās zeķes, raibākā ķivere, muskuļainākais skrituļslidotājs, radošākā ģimene un kuplākā ģimene. Balvas nominācijām būs sagādājuši t/c Spice veikali: «Kolonna Day Spa», «Stenders», «Tiger Shop», «Dzintars», «The Body Shop», «Putnu Fabrika Ķekava» un «Miķeļa alus».

Ikviens Spice skrituļslidošanas maratona dalībnieks ir aicināts uz maratonu ierasties ar Peugeot automašīnu un doties piereģistrēties uz Forum Auto telti, uzrādot sava Peugeot auto tehnisko pasi. Tas sniegs jums iespēju piedalīties izlozē, kurā varēs laimēt pilnu automašīnas bezmaksas apkopi. Laipni aicināti uz Forum Auto telti, lai piereģistrētos!

Tāpat ikvienam būs iespēja piedalīties balsojumā – nobalsojot par sev piemērotāko un simpātiskāko Peugeot automašīnu. Katras distances beigās tiks veikta izloze starp balsotājiem un četri veiksminieki savā īpašumā varēs iegūt divas kino kartes uz Forum Cinemas.

Spice skrituļslidošanas maratonā ikviens skrituļslidošanas cienītājs aicināts piedalīties kādā no četrām distancēm – Dion 44 km sporta distancē, Turkish Airlines 11 km tautas distancē, Forum Auto 6 km ģimenes distancē un Maxima bērnu distancē.

Spice skrituļslidošanas maratons notiek jau piekto gadu, un tie ir svētki ikvienam skrituļslidošanas cienītājam. Plašāka informācija un reģistrācija www.maratoni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu