Atklāta bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

24. jūlijā pie tirdzniecības centra Spice Home tika atklāta ikgadējā bezmaksas skrituļslidošanas skola. Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolas atklāšanas pasākumā piedalījās atraktīvais mūziķis Kaspars Zlidnis un aizraujošus trikus demonstrēja Latvijas labākie ekstrēmie skrituļslidotāji Raimonds Prūsis un Jānis Ķirpis no Therolling.lv.

Gatavojoties Latvijā lielākajam skrituļslidošanas pasākumam – Spice skrituļslidošanas maratonam, kas notiks jau 10. augustā Mārupē, no 24. jūlija līdz 7. augustam ceturtdienās plkst. 18:00-20:00 un sestdienās plkst. 12:00-15:00 tirdzniecības centra Spice Home autostāvvietā darbosies ikgadējā bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola.

Spice-Rollerblade skrituļslidošanas treniņi notiks pieredzējušā ASI/Ski Box trenera Andra Kraujas vadībā.

Uz Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolu apgūt vai uzlabot savu skrituļslidošanas prasmi aicināti doties gan lieli, gan mazi un arī tie, kuriem nav savu skrituļslidu. Pateicoties Rollerblade un sporta preču veikala Ski Box atbalstam, katrā nodarbībā bez maksas būs pieejams skrituļslidošanai nepieciešamais ekipējums – skrituļslidas gan bērniem, gan pieaugušajiem dažādu izmēru amplitūdā, kā arī ķiveres.

Lai vasaras saule nepārkarsētu un tiktu veldzētas skrituļslidotāju slāpes, katrā nodarbībā būs pieejams VENDEN dabīgais minerālūdens sporta pudelē.

Reģistrējies Spice skrituļslidošanas maratonam līdz 6. augustam!

Piektais Spice skrituļslidošanas maratons norisināsies Mārupē 10. augustā. Šogad iespējams startēt četrās dažādās distancēs – Maxima bērnu distancē, Forum Auto 6 km ģimenes distancē, Turkish Airlines 11 km tautas distancē un Dion 44 km sporta distancē.

Iepriekš pieteikties Spice skrituļslidošanas maratonam iespējams līdz 6. augustam, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv. Dalības maksa: EUR 20 Dion sporta distancei, EUR 15 Turkish Airlines tautas distancei un EUR 10 Forum Auto ģimenes distancei. Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz 6. augustam, skrituļslidošanas maratona Maxima bērnu distancē varēs startēt bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu