Sākusies pieteikšanās gada notikumam skrituļslidošanā Latvijā – «Spice» skrituļslidošanas maratonam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26.jūlijā norisināsies gada centrālais notikums skrituļslidošanā Latvijā – «Spice» skrituļslidošanas maratons Mārupē, TVNET informē «Alpha Baltic».

Maratona laikā tiks noskaidrots 2015. gada Latvijas čempions skrituļslidošanā sporta klasē, bet lielāko pasākuma daļu aizņems amatieru un skrituļslidošanas entuziastu, ģimeņu un bērnu braucieni. Iepriekšēja pieteikšanās lielākajām skrituļslidošanas sacensībām Latvijā ir iespējama, reģistrējoties www.maratoni.lv.

«Spice» skrituļslidošanas maratons norisināsies jau sesto gadu pēc kārtas, tādēļ tas ir kļuvis par neatņemamu vasaras sporta pasākumu sastāvdaļu, vienojot visa līmeņa Latvijas skrituļslidotājus un aktīva dzīvesveida piekritējus. Šogad «Spice» skrituļslidošanas maratons ir gatavs uzņemt vēl vairāk dalībnieku, vienojot kopā labākos, aktīvākos un azartiskākos skrituļslidotājus no visas Baltijas un iedvesmojot arī citus cilvēkus izmēģināt savus spēkus skrituļslidošanā.

«Skrituļslidošana Latvijā iekaro aizvien lielāku popularitāti iedzīvotāju vidū. Arī pilsētu infrastruktūras kļūst skrituļslidotājiem draudzīgākas, kas pozitīvi ietekmē sporta veida attīstību,» apgalvo Latvijas Skrituļslidošanas federācijas prezidents Andris Krauja, «būtisks faktors ir skrituļslidošanas inventāra pieejamība, kas laika gaitā ir uzlabojusies – skrituļslidas un nepieciešamo aizsarginventāru var iegādāties gan sporta preču veikalos, gan lielveikalos, un to cenu un kvalitātes amplitūda ir ļoti plaša.»

«Spice» skrituļslidošanas maratonā ikviens ir aicināts pieteikt savu dalību kādā no četrām distancēm:

Sporta distancē (40-45 km), Tautas distancē (18-25 km), Ģimeņu (8-12 km) un Bērnu distancē (0,5-1 km). Sporta distances laikā tiks noskaidrots ne tikai «Spice» skrituļslidošanas maratona uzvarētājs, bet arī Latvijas Čempions skrituļslidošanā, savukārt Tautas distancē sevi pierādīt ir aicināti skrituļslidošanas amatieri un entuziasti. Ģimeņu distance šogad vienos radošākos skrituļslidošanas atbalstītājus, bet Bērnu distance pulcēs jaunākos maratona dalībniekus vecuma grupā līdz 12 gadiem.

Spice skrituļslidošanas maratonu organizē «Alpha Baltic Sport». Maratona ģenerālsponsors ir t/c «Spice», pasākumu atbalsta «Venden», «Maxima Latvija», tehnisko atbalstu nodrošina «Rollerblade». Pasākuma organizatori un atbalstītāji ir sarūpējuši arī vērienīgu balvu fondu 10 000 EUR vērtībā.

Pieteikties «Spice» skrituļslidošanas maratonam ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv. Reģistrējoties iepriekš līdz 28. jūnijam, dalības maksa Ģimeņu distancei – 5 EUR, Tautas un Sporta distancei – 8 EUR, bet Bērnu distancē bērniem vecumā līdz 12 gadiem, reģistrējoties iepriekš, dalība ir bez maksas. Pēc 29.jūnija dalības maksa Sporta distancē 15 EUR, Tautas distancē 10 EUR, bet Ģimenes distancē tā saglabāsies nemainīga – 5 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu