Latvija FIFA rangā saglabājusi savu pozīciju (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lff.lv

Latvijas naciononālā futbola komanda mēneša laikā kustību FIFA rangā nav veikusi, saglabājot 109. pozīciju, liecina informācija FIFA mājas lapā.

Mariana Pahara vadītās valstsvienības kontā šobrīd ir 293 reitinga punkti, kas ir par 20 punktiem vairāk nekā mēnesi iepriekš.

Maijā Latvijas izlase izcīnīja Baltijas kausu. Pusfināla mačā mūsu komanda ar 1:0 pēcspēles sitienos pieveica ziemeļu kaimiņus igauņus, bet finālā ar rezultātu 1:0 apspēlēja Lietuvas valstsvienību.

Ranga galvgalī pirms Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīra vietu saglabājusi pašreizējā kausa īpašniece Spānija, otrā ir Vācija, uz trešo vietu pakāpusies Brazīlija (+1), ceturtā ir Portugāle (-1), bet piekto vietu šobrīd ieņem Argentīna, kas veikusi kāpumu par divām vietām.

Uz sesto vietu rangā pakāpusies Šveice (+2), septītā ir Urugvaja (-1), astotā Kolumbija (-3), devītajā vietā atrodas Itālija, bet pirmo desmitnieku noslēdz Anglija.

Tikmēr Igaunija zaudējusi piecas pozīcijas, atkāpjoties uz 98. vietu, kamēr Lietuva atkāpusies uz 106. pozīciju (-2).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu